Lekker eten en drinken

Je slimme voedingsbalans

Tijdens de kuur begeleiden de zlim-consulentes je bij het geleidelijk aanpassen van je eet- en leefpatroon. Je krijgt hierbij verantwoord voedingsadvies van gediplomeerde gewichtsconsulente. De gewichtsconsulente van Zlim Tiel mevrouw B.C Germans is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Hiermee voldoet zij aan de kwaliteitseisen van de zorgverzekeraars en kunnen de voedingsconsulten geheel en gedeeltelijk vergoed worden. Dit hangt af van uw zorgverzekeraar en het pakket dat u heeft.

Zlim past geen ingewikkelde diëten, maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties toe, maar wel een aanpak met een lange termijnvisie, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

De zlim-voedingsdeskundigen volgen de richtlijnen van gezonde voeding en je zult versteld staan als je ziet wat je allemaal mag eten en in welke hoeveelheden. Je leert evenwichtig en gezond te eten, zodat je nu niet alleen kilo’s kwijtraakt, maar ook straks na het einde van je kuur je nieuwe gewicht kunt behouden.

> Ontdek onze gezonde en lekkere recepten