Cryolipolyse

Afslanken door je vet te bevriezen!
De nieuwste technologie voor figuurcorrectie.


Cryolipolyse afslankmethode is de meest effectieve afslank methode om overtollig vet definitief te verwijderen. De Cryolipolyse lichaamsbehandeling is een high techniek die vetcellen definitief verwijderd door gecontroleerde bevriezing van de vetcellen. De crypo is een veilige en medisch goedgekeurde figuurcorrectie die het weefsel rond de vetcellen niet beschadigd. De lichaamsbehandeling is geheel pijnloos.

De vetcellen zij definitief verwijderd. De resultaten van een Cryolipolyse afslankmethode is het zelfde techniek als liposuctie alleen komen er geen naalden of operatie aan te pas. Het grootse verschil is dat de vetcellen geleidelijk het lichaam verlaten, zodat de huid zich geleidelijk aan kan passen zonder de huid te verslappen. Voor het juiste bereikt van figuur correctie heeft jouw cliënt 2-3 Cryolipolyse behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Per behandeling ´`vet bevriezing`` wordt tot 22% van de vetcellen definitief verwijderd op probleemzones zoals buik, heupen, taille en billen. Cliënten meten een omvangverlies van 2 tot 4 centimeter na één behandeling. Dat is al snel 1 kleding maat kleiner!

Dermatologen van de Harvard University in Boston hebben echter ontdekt dat ons vetweefsel niet tegen lage temperaturen (onder 5 ⁰C) bestand is en dan gaat kristalliseren.

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.